(Foto's: Regio15).

Fietser geschept op oversteekplaats Verlengde Wassenaarseweg

Een fietser is vanmiddag rond 17.00 uur bij een oversteekplaats op de Verlengde Wassenaarseweg geschept door een auto. De fietser is bij de aanrijding hard tegen de voorruit van de auto terecht gekomen. Na controle door ambulancepersoneel bleek dat de fietser daarbij geen verwondingen had opgelopen.

De oorzaak van het incident was het slechte overzicht op de oversteekplaats door twee verkeerd geparkeerde auto’s. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto geborgen. Voor de twee verkeerd geparkeerde auto’s is een bekeuring uitgeschreven van 95 euro vanwege het parkeren van een voertuig bij een kruising op een afstand van minder dan vijf meter.

Tijdens de afwikkeling van het ongeval was de Verlengde Wassenaarseweg ter hoogte van de Endegeesterstraatweg richting CORPUS afgesloten voor het overige verkeer.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×