(Foto's Marieke van Winden)

Storm Ciara, houdt publiek niet tegen om te 'Gluren bij de Buren'

Ondanks de storm was er toch nog veel publiek bij “Gluren bij de Buren”. Zestig Leidenaren hadden hun huiskamer beschikbaar gesteld voor intieme huiskamer optredens. Het publiek genoot van de diverse optredens die varieerden van cabaret, voordrachten tot verschillende muziekstijlen. Op de Rijn en Schiekade bij Hilde Jansen was het tijdens alle drie de concerten van het duo ‘Walk right back’ gezellig druk. Ik was bang dat er bijna niemand zou komen, maar gelukkig trotseerden de mensen de storm om te komen luisteren naar het optreden, vertelde Jansen na afloop. Zowel de Leidse als landelijke organisatie kon ondanks de storm tevreden terugkijken op weer een geslaagde editie van ‘Gluren bij de Buren’.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×