Waterpolovrouwen uitgeschakeld in bekertoernooi

De waterpolodames van ZVL-1886 Tetteroo zijn uitgeschakeld in het landelijke bekertoernooi. In de return van de kwartfinales werd met 6-21 verloren van De Zaan. In de eerste wedstrijd werd ook al met 15-8 verloren.

Pas bij 0-9 werd er door ZVL voor het eerst gescoord, maar toen was er allang geen twijfel meer over het resultaat van de kwartfinale. Met de Olympische Spelen in zicht spelen alle oranje internationals niet mee in de competitie, zij volgen een eigen trainingsschema van de KNZB. In de beker doen deze speelsters wel mee. In het geval van ZVL tegen De Zaan betekent dat één extra international (Rozanne Voorvelt) tegenover vijf extra internationals.

ZVL-1886 Tetteroo – De Zaan 6-21 (0-5, 1-7, 3-5 en 2-4).
Doelpunten ZVL: Rozanne Voorvelt 2, Laura Roels 2, Moran Lindhout en Iefke van Belkum.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×