(Foto's: Regio15).

Zorgen om baby bij eenzijdig ongeval Oude Spoorbaan

Op de Oude Spoorbaan ter hoogte van de Zijlbrug is omstreeks 22.30 uur een auto bij een eenzijdig ongeval door een hek gereden en tegen de gevel van een woning tot stilstand gekomen. De gealarmeerde ambulanceverplegers verleenden eerste zorg voor een baby die in de auto aanwezig was. De baby is voor nadere controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd en is met de ambulance meegereden.

De brandweer assisteerde bij het incident. Tijdens de afhandeling van het ongeval heeft de politie de Oude Spoorbaan in de richting Leiden afgesloten voor het verkeer.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×