(Foto: Politie).

Alcomobilist twee maal gepakt bij Zoeterwoude

Het slingerende rijgedrag van een automobilist op de N206 bij Zoeterwoude was zondagnacht reden voor de politie om de man te controleren. Op het bureau blies hij 585 ug/l wat betekende dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Ook kreeg hij een rijverbod van elf uur.

Rond 03.30 uur is de 24-jarige man uit Zoetermeer opnieuw rijdend in zijn auto door de politie opgemerkt. Voor de tweede keer die nacht werd de man meegenomen naar het bureau in Leiden. Nu blies hij 455 ug/l.

De man moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter. Hem wordt het tweemaal rijden onder invloed, rijden tijdens een rijverbod en rijden met een ingevorderd rijbewijs ten laste gelegd. Daarnaast dient de man bij het CBR een cursus te volgen en wordt er een onderzoek ingesteld door het CBR naar of hij nog wel geschikt is om zijn rijbewijs terug te krijgen.

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×