(Foto: Wikipedia/Alfenaar).

Bus Experience Arriva Leiden druk bezocht

De eerste Bus Experience van Arriva in Leiden is afgelopen zaterdag bezocht door bijna vijftig belangstellenden die het vak van buschauffeur willen leren. Tijdens de dag zijn de deelnemers door ervaren chauffeurs en opleiders geïnformeerd over het beroep buschauffeur.

(Foto: Arriva).

De openbaar vervoersbedrijven hebben een nijpend tekort aan chauffeurs. Om een tekort in de toekomst te voorkomen, is Arriva altijd op zoek naar nieuwe mensen. Met de Bus Experience kregen de potentiële buschauffeurs de kans om naast praktische informatie ook zelf een bus te besturen. Arriva beschikt over twee eigen lesbussen en biedt daarmee een eigen opleiding aan. Ook zijn er opleidingstrajecten waarbij mensen worden opgeleid tot machinist of steward. Hiervoor werkt Arriva samen met meerdere opleidingsinstituten.

Meer informatie over vacatures en opleidingstrajecten bij Arriva is hier te vinden.

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×