De jaarlijkse lentemarkt wordt ook aangekondigd op BUURboek. (Archieffoto: Robbert Beurse).

BUURboek Zoeterwoude gestart

Naast het fysieke plein in de dorpskern heeft Zoeterwoude vanaf nu ook een digitaal dorpsplein: BUURboek Zoeterwoude. Op dit platform kunnen inwoners, verenigingen en organisaties elkaar informeren over wat er in de buurt gebeurt. “Dit kunnen bijvoorbeeld gezellige of sportieve activiteiten, maar ook informatieve bijeenkomsten zijn”, stelt een woordvoerder van de gemeente Zoeterwoude, initiatiefnemer van BUURboek, “uit onderzoek bleek dat inwoners, verenigingen en organisaties behoefte hebben aan een sociaal platform van en voor alle Zoeterwoudenaren“.

Alle inwoners, organisaties en verenigingen uit Zoeterwoude kunnen BUURbook gratis gebruiken. Zo is er één duidelijke plek waar informatie centraal te vinden is en partijen met elkaar in contact kunnen komen.

Geïnteresseerden kunnen een profiel aanmaken op de website van het BUURboek. Ook is er een gratis app.

Iedereen met vragen over BUURbook kan elke woensdag van 15:00 tot 16:00 uur terecht in de bibliotheek (Buitenplaats, Veldboeket 3 in Zoeterwoude-Dorp). In de bibliotheek is een computer aanwezig waarop BUURboek bezocht kan worden. Vragen kunnen ook per e-mail aan buurbook@bibliotheekrijnenvenen.nl gesteld worden.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×