Dit jaar wordt de Hooigracht onder handen genomen. (Foto: Leiden City Triathlon).

Streep door Leiden City Triathlon vanwege werkzaamheden in de stad

De Leiden City Triathlon wordt ook in 2020 niet gehouden. Er zijn teveel grootschalige werkzaamheden in Leiden op cruciale punten in het parcours om een goed evenement neer te kunnen zetten. De organisatie laat weten goede hoop te hebben dat de eerste editie van de Leiden City Triathlon in 2021 wel gaat plaatsvinden.

“Het positieve van al het werk dat tot nu toe gedaan is: er is absoluut vooruitgang geboekt en we hebben zeker de medewerking van de gemeente. Zo zijn we dus hoopvol gestemd voor 2021. Hou onze kanalen op sociale media en deze website daarvoor in de gaten. We’ll be back!”, aldus de organisatie van het evenement.

Al eerder afgelast
De eerste plannen voor de triathlon dwars door de binnenstad ontstonden al voor de zomer van 2019. De gemeente Leiden liet echter zo lang op zich wachten met het afgeven van de vergunning, dat de organisatietijd te kort werd. Eind vorig jaar werd bekend dat de gemeente een datum voor het evenement had gevonden en werd ervan uit gegaan dat de triathlon nu echt doorgang ging vinden.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×