Tramlijn 19 op de kruising van het Alexanderplein en de Sarphatistraat in Amsterdam. (Foto: Karel Hoorn).

Avond NVBS met Russische èn Amsterdamse trams

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdag 18 maart een avond die geheel in het teken staat van trams. De Wassenaarse tramkenner Karel Hoorn doet verslag van zijn reizen naar Russische tramsteden en presenteert daarnaast beelden van de tram in Amsterdam.

De voor iedereen toegankelijke avond van woensdag 18 maart 2020 wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97, Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten voor NVBS-leden 2,50 euro, voor niet-leden 3,50 euro.

NVBS Rijnland verzorgt dit seizoen elf avonden over spoor en trein. Meer info op nvbs.com/rijnland.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×