Een hijskraan takelde de brug over de Vliet van zijn plek. (Foto's: Regio15).

Vlietlandbrug verwijderd voor onderhoud

Een aannemer van de provincie heeft de Vlietlandbrug in Voorschoten vrijdagavond volledig verwijderd en overgebracht naar een loods waar hij een schilderbeurt krijgt. Op verzoek van omwonenden wordt de brug overgeschilderd in de oorspronkelijke blauwe kleur. De provincie heeft de exacte kleur weten te achterhalen. Ook wordt er onderhoud uitgevoerd aan de technische installatie en beweegbare delen van de brug.Het onderhoud aan de brug duurt drie weken. De vaarweg is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Voor voetgangers en fietsers is een veerpont beschikbaar tussen 6.00 en 22.00 uur.

 

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×