Bezoekers konden 150 biertjes proeven uit hun eigen glas. (Foto's: Emile van Aelst).

Vierde editie LIB druk bezocht

Voor de vierde keer stond de Stadsgehoorzaal in Leiden twee dagen lang in het teken van internationale bieren. Op vrijdag en zaterdag werd er het Leven in de brouwerij (LIB) festival georganiseerd waarop bezoekers konden proeven van het aanbod van 28 nationale en internationale brouwers, het grootste aantal tot nu toe. Lokale ondernemers zorgden voor snacks.


Kim van Niekerk, Nicky Geersinga en Robbert Beurse deden verslag van het LIB.

Coronovirus
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te maken had de organisatie van het LIB diverse maatregelen genomen. “We houden ons keurig aan de richtlijnen van de GGD en het RIVM. Daarnaast wijzen we de bezoekers via foldertjes, social media en onze website, op de hygiĆ«ne regels. Dus we hebben er alles aan gedaan”, verklaart organisator Rogier Rustige. De angst voor het virus leidde er overigens niet tot minder bezoekers. De vierde editie van het LIB was volledig uitverkocht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×