(Foto: JP Kranenburg).

Leiderdorps Museum en gemeente tekenen huurcontract

Het kantoor en museumdepot van het Leiderdorps Museum zijn al enkele weken in het gebouw Rhijnenburgh aan de Van der Valk Boumanweg gevestigd, maar dinsdag is deze huisvesting met de ondertekening van het vijfjarige huurcontract officieel geworden. Burgemeester Laila Driessen tekende het contract namens de gemeente, Bob Reidsma en Jos Gerrese deden dat namens het Leiderdorp Museum.

Het Leiderdorps Museum opent op 28 maart zijn deuren met de expositie “75 Jaar bevrijding – 75 jaar vrijheid” in het tentoonstellingsgebouw in schoolgebouw De Bron aan de Vronkenlaan.. Gelijktijdig wordt de vaste expositie van het museum, “Weet waar je woont” geopend.

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×