De koffie en thee hebben geen vaste prijs. Klanten geven wat ze kunnen missen. (Foto's: Robbert Beurse).

Café in Zoeterwoude start Selfservice

De uitbaters van café de Meester (Zuidbuurtseweg 58 in Zoeterwoude-dorp) komen hun bezoekers de komende periode tegemoet met een selfservice dienst. Terwijl het café voorlopig gesloten is als gevolg van de maatregelen die de overheid nam om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, hebben ondernemers Guus en Yvonne van der Geest dinsdag kannen met koffie en thee klaar gezet voor hun gasten.

De dranken worden op veilige afstand van andere bezoekers op het terras genuttigd uit papieren bekertjes waarmee het besmettingsgevaar geminimaliseerd is. “Je moet toch wat?”, verklaart Guus van der Geest de actie. Afhankelijk van het succes van de actie zal de Meester het selfservice concept de komende weken vaker toepassen.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×