(Foto's: Politie).

Zwaar vuurwerk door Leidse brievenbussen: politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van twee incidenten waarbij zwaar vuurwerk door brievenbussen in Leiden is gegooid. Dat gebeurde op 26 januari in de Paul Krugerstraat en in de Johannes Verhulsstraat.

Het is nog vroeg in de ochtend als op 26 januari door de brievenbus van een woning aan de Paul Krugerstraat zwaar vuurwerk wordt gegooid. Een kwartier later, rond 5.40 uur, wordt bij een woning aan de Johannes Verhulsstraat een brandend zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid. De ontploffing veroorzaakt behoorlijke schade aan de woningen.

De recherche in Leiden onderzoekt beide incidenten en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Een eventueel verband tussen beide incidenten staat niet vast maar kan ook nog niet met zekerheid worden uitgesloten. De recherche vraagt iedereen die 26 januari tussen 5.30 uur en 6.00 uur iets gezien heeft in de omgeving van de Paul Krugerstraat of de Johannes Verhulststraat, dit te melden.

Contact met de recherche van bureau Leiden Midden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Online kunnen tips worden doorgeven via het tipformulier. Voor een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×