Gemeente Voorschoten biedt platform voor hulpinitiatieven

De gemeente Voorschoten heeft de gemeentelijke website www.voorschoten.nl omgebouwd vanwege het coronavirus. Zo wordt ruimte geboden aan alle lokale hulpacties en initiatieven die in het dorp worden georganiseerd. Daarnaast is alle informatie vanuit de Rijksoverheid en het RIVM, zowel voor inwoners als voor ondernemers, overzichtelijk gebundeld.

Blijf naar elkaar omkijken
De coronacrisis heeft grote economische en maatschappelijke gevolgen. Verschillende instellingen in Voorschoten proberen inwoners daarom zo veel mogelijk bij te staan. Ook ontstaan er spontaan particuliere initiatieven. Locoburgemeester Paul de Bruijn: “Het college is trots op de initiatieven van onze inwoners, instellingen en ondernemers. De Voorschotense samenleving laat zich in deze moeilijke tijd van zijn beste kant zien. Daar willen wij op onze website graag een podium aan geven. Ik roep iedereen op om naar elkaar te blijven omkijken. Door deze initiatieven op onze website samen te brengen, hopen we dat een stukje makkelijker te maken. Maak er gebruik van.”

Initiatiefnemers kunnen hun informatie sturen naar redactie@wodv.nl.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×