(Foto: Regio15).

Inzittenden vluchten na botsing met geparkeerde auto

Een automobilist is vanavond op de Lorentzkade in Leiden rond 18:35 uur tegen een geparkeerde auto gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Van de Sande Bakhuyzenlaan. Na de aanrijding zijn twee van de vier inzittenden gevlucht, een derde inzittende liep bij het ongeval een hoofdwond op. Dit slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld en moest zich verder laten verzorgen bij de huisartsenpost. De bestuurder van het voertuig raakte bij de aanrijding niet gewond.

De geparkeerde auto moest worden geborgen. De bestuurder van het voertuig dat de botsing veroorzaakte, bleek volgens de systemen van de berger en de politie niet verzekerd te zijn. De politie heeft na de aanrijding in de omgeving gezocht naar de twee gevluchte inzittenden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×