(Foto: Chris de Waard).

BplusC komt met afhaalservice

Iedereen die een pasje heeft kan bij de bibliotheken van BplusC een boekenpakket afhalen. Nu alle locaties dicht zijn wegens het coronavirus, is dit een manier om toch nieuwe boeken te kunnen lezen. Leden mogen hun voorkeur voor genres aangeven, waarna de biebmedewerkers een pakket van vijf boeken samenstellen. Die kunnen worden afgehaald bij een van de BplusC-bibliotheken.

Voor jongeren bestaat het pakket uit een combinatie van leesboeken en informatieve boeken, op basis van interesse en AVI-leesniveau. Volwassenen kunnen kiezen uit romans van hun favoriete genre of informatieve boeken over een zelfgekozen onderwerp. Voor wie niet zelf wil kiezen is er het verrassingspakket. Het afhalen kan alleen op vertoon (op anderhalve meter) van de bibliotheekpas. De medewerkers zetten dan een tasje met boeken bij de deur. Het inleveren kan via de boekenbrievenbussen. Wie niet meer zelf de deur uit kan, kan het pakket ook laten bezorgen door medewerkers van kringloopwinkel Het Warenhuis.

GeĆÆnteresseerden kunnen alle informatie ook vinden op de website: bplusc.nl.

Cultuur Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×