PLNT is gevestigd aan de Langegracht in Leiden. (Archieffoto: Sleutelstad).

Team Horizon gaat ondernemers helpen de crisis door te komen

Een groep ondernemers uit de Leidse regio heeft zich tijdelijk verenigd onder de naam Team Horizon. Het gaat om onder meer organisatieadviseurs, bestuurders en conceptontwikkelaars die ondernemers willen helpen om sterk en weerbaar uit de coronacrisis te komen.

Team Horizon is een initiatief van Bureau Nuiver, in samenwerking met PLNT, AREA071 en Daylight. Er wordt gewerkt met gevarieerde teams die met ondernemers zullen meedenken over problemen die nu zijn ontstaan. “Want hoe lastig deze tijd ook is, het is ook een moment waarop nieuwe kansen ontstaan. De coronacrisis zal de manier waarop we winkelen, reizen, werken en kopen blijvend veranderen. Stilstaan is dus geen optie”, vinden de initiatiefnemers.

Het team helpt ondernemers om zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en ontwikkelt een strategie voor de korte termijn. Tegelijkertijd wordt ook geprobeerd om nieuwe kansen te vinden en die te testen en uit te rollen. Zo zal er aandacht zijn voor de veranderende vraag van de consument en welke scenario’s daarbij passen.

Gezamenlijke missie
De hulp, die bestaat uit een een gesprek tussen het team en de ondernemer, is gratis maar wel op basis van beschikbaarheid van het team. Mocht er uiteindelijk meer advies, begeleiding of uitvoering nodig zijn, dan worden afspraken op maat gemaakt, passend bij de situatie van de ondernemer.

Team Horizon is opgericht vanuit de gezamenlijke missie om een bijdrage te leveren aan de regionale economie. Het initiatief wordt ondersteund door Gemeente Leiden en Ondernemend Leiden. Alle informatie is te vinden op www.teamhorizon.nl.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×