(Foto: Politie).

Politie Den Haag zoekt eigenaren gestolen boten en buitenboordmotoren

Agenten van bureau Zuiderpark in Den Haag hebben bij een controle een aantal boten en buitenboordmotoren in beslag genomen. Van de aangetroffen exemplaren bleken er namelijk enkele van diefstal afkomstig te zijn. De politie denkt dat de gestolen handel afkomstig is uit Den Haag, Rijswijk, Leiden of andere omliggende plaatsen en is op zoek naar de eigenaren.

Wie een boot of buitenboordmotor mist en met een aankoopbewijs, serienummer of foto’s kan aantonen de eigenaar te zijn, kan contact opnemen met politiebureau Zuiderpark via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×