(Foto: Regio15).

Snorfietser zwaargewond bij aanrijding met lijnbus

Bij een aanrijding op de kruising van de Vijf Meilaan en de Debuysstraat in Leiden Zuidwest is rond 14.00 uur een snorfietser zwaargewond geraakt. De snorfiets werd aangereden door een lijnbus, toen hij de bus geen voorrang verleende. Het slachtoffer is op straat gereanimeerd en uiteindelijk met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Een gealarmeerde traumahelikopter landde even verderop op een grasveldje tussen de flats. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is uiteindelijk niet meegegaan in de ambulance. De politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Het kruispunt is afgezet.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×