In juni vorig jaar verzorgde Barry Badpak ook al een avondje Radio Ordinair.

Aan de bar met Barry Badpak op Sleutelstad

De Leidse groep Barry Badpak neemt vanavond twee uur lang Sleutelstad over. Met het programma ‘Aan de Bar met Barry (op afstand)’ proberen de feest DJ’s een beetje gezelligheid in de kamer van de Leidenaar te brengen. Het drietal is van 21.00 tot 23.00 uur te zien op Sleutelstad.tv, Ziggo kanaal 46 en te horen op Sleutelstad 107.5 FM.

De groep bestaande uit Wouter Vermeulen, Roeland Sluyterman en Paul Dekker brak in 2011 door met het liedje ‘Waar ga je heen met je kamelenteen’. Wat begon als een grap, kon daardoor uitgroeien tot de entertainmentact die Barry Badpak vandaag de dag is.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×