Straatbingo op afstand in Zoeterwoude. (Foto: Patrick van Eeden).

Coronavriendelijke straatbingo in Zoeterwoude

Caféhouder Yvonne van der Geest (Café De Meester) organiseerde zondagmiddag een straatbingo in Zoeterwoude-Dorp. Van der Geest wilde in deze corona tijd iets verbindends organiseren voor de inwoners van haar straat en bedacht de bingo. Deelnemers bleven veilig in hun eigen voortuin. Via een geluidsinstallatie waren de bingogetallen die de organisator trok duidelijk te horen.


Straatbewoner Patrick van Eeden filmde de bingo.

“Deze week heb bij ik bij ieder huis vijf bingokaartjes in de bus gedaan en iedereen gevraagd om en ingepakt kadootje op de centraal in de straat geplaatste tafel te leggen. Zo’n achttien gezinnen deden mee; genoeg om tien bingo rondes te spelen”, verklaart van der Geest enthousiast. Valsspelen is er ook bij deze coronavriendelijke straatbingo niet bij: “wie een valse bingo heeft moet een liedje zingen of een mop vertellen”, waarschuwde van der Geest de deelnemers vooraf.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×