(Foto: Regio15).

Gedumpte auto in Zijl leidt tot massale inzet hulpdiensten

Een auto die in het water van de Zijl werd aangetroffen, heeft gisteravond laat voor veel consternatie gezorgd. Langs de Zijldijk tussen Leiderdorp en Warmond lag een auto op zijn kant onder water. Of er iemand in zat, was niet meteen duidelijk en dus kwamen de hulpdiensten massaal ter plaatse. Het ging om diverse eenheden van de politie, brandweer en ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen, waaronder twee duikteams. Ook een traumahelikopter landde in het naastgelegen weiland.

(Foto’s: Regio15 en Media TV).

De duikers hebben diverse zoekgeslagen in het water gemaakt en onder andere de ruiten van het voertuig ingetikt om erachter te komen of er nog personen in zaten. Dat bleek niet het geval. Op het voertuig, dat mogelijk van diefstal afkomstig is, zaten geen kentekenplaten meer. De politie verricht verder onderzoek.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×