Liesbeth Bloemen koos er voor om vanaf de raadzaal mee te vergaderen. (Foto: Robbert Beurse).

Eerste online raadsvergadering Zoeterwoude soepel verlopen

Burgemeester Liesbeth Bloemen kijkt tevreden terug op de eerste digitale en online raadsvergadering van Zoeterwoude. Donderdagavond was het voor het eerst dat de gemeenteraad via internet vergaderde. De stream was live te volgen via de website van de gemeente.


Burgemeester Liesbeth Bloemen over de eerste keer digitaal vergaderen.

“Soms konden we elkaar niet helemaal goed horen, of begon ik te praten terwijl mijn microfoon uitstond, maar dat losten we snel met elkaar op. Al met al vind ik dat het heel goed is gegaan”, verklaarde Bloemen na afloop tevreden. Iedereen met tips wordt uitgenodigd om deze met de burgemeester te delen: “Ik zou het niet weten, als burgers die thuis hebben meegekeken ideeĂ«n hebben over hoe we het de volgende keer nog beter kunnen doen, hoor ik het graag.”

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×