Twee auto's botsen frontaal op de Europaweg. (Foto's: Regio15).

Twee personen zwaargewond bij frontale aanrijding in Leiden

Bij een frontale botsing tussen twee auto’s op de Europaweg – N206 in Leiden zijn zaterdagochtend twee personen ernstig gewond geraakt. Om 6.50 uur botsten de auto’s op elkaar. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief het traumateam dat per helikopter werd ingevlogen naar het incident om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Nadat de brandweer de slachtoffers uit hun auto’s wist te bevrijden zijn deze met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de weg in beide richtingen afgesloten om onderzoek te doen. Een bergingsbedrijf zal de zwaar beschadigde auto’s na het onderzoek bergen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×