(Foto: MediaTV).

Overval op Gall & Gall op tv bij Team West

Het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West besteedt vandaag aandacht aan de overval op de Gall & Gall op de hoek van de Hooigracht en de Oude Rijn in Leiden. Vrijdagavond 28 februari kwam een blanke man om 21.35 uur de slijterij binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Hij eiste geld uit de kassa en ging er vervolgens met de buit via de Oude Rijn te voet vandoor in de richting van de Herengracht. In de uitzending die om 17.00 uur begint, worden bewegende beelden van de overval getoond.

Signalement dader
De overvaller was een blanke man van ongeveer 1.70 meter lang met een zongebruinde huid en een normaal postuur. Getuigen schatten hem tussen de 35 en 50 jaar. Hij droeg die avond een groene winterjas (kort model) met capuchon, groene Nike sportschoenen met witte zolen en een blauwe spijkerbroek met vale plekken op de bovenbenen. Jas en schoenen hadden dezelfde kleur groen.

Getuigenoproep
Wie meer weet kan zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×