(Archieffoto: Sleutelstad)

Triathlon Leiderdorp slaat 2020 over

De 28ste editie van de Triathlon Leiderdorp, die op 16 augustus 2020 gepland stond, schuift door naar 2021. Dit besluit is een direct gevolg van de verlenging van de maatregelen tegen het coronavirus. De organisatie van het zwem-, fiets- en hardloopevenement rond de Baanderij in Leiderdorp ziet onvoldoende mogelijkheden om het sportevent te organiseren.

“Dit is een grote teleurstelling voor de deelnemers en de organisatie. Gezondheid van mensen is nu echter prioriteit nummer 1”, verklaart de organisatie. Het uitstel leidt niet tot financiĆ«le problemen. “Doordat het evenement de afgelopen jaren zeer succesvol was hebben we een gezonde basis en kunnen we tegen een stootje.”

Op 22 augustus 2021 zal de 28ste editie van de Triathlon Leiderdorp alsnog plaatsvinden.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×