(Foto's: Regio15).

Fietser zwaargewond bij valpartij bij Vlietland

Een fietser is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongelukkige valpartij bij de Rietpolderweg langs recreatiegebied Vlietland.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse en ook een Mobiel Medisch Team landde even verderop met de traumahelikopter om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is gefixeerd op een vacuümmatras en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat het slachtoffer was vervoerd is het deel van het fietspad waar het ongeluk is gebeurd nog enige tijd afgesloten in verband met het politie-onderzoek. Een van de politieauto’s liep onderweg naar de plek van de valpartij schade op doordat de auto weggleed.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×