Wethouder Fleur Spijker en CEO Richard Dallinga van GREEN. (Foto: Green).

GREEN bouwt 116 appartementen langs Lammenschansweg

De Alphense Ontwikkelaar GREEN en de gemeente Leiden hebben afgelopen week de koopovereenkomst getekend voor een bouwlocatie in de Lammenschansdriehoek.

Het gaat om een locatie aan de Lammenschanswegzijde. GREEN gaat er de komende jaren een wooncomplex met 116 appartementen inclusief ondergrondse parkeergarage en 600 vierkante meter commerciële ruimtes bouwen. De helft van de 116 nieuw te bouwen appartementen worden koopwoningen, de andere helft doet GREEN in de verhuur.

Impressie van de nieuwe bouwlocatie in de Lammenschansdriehoek in Leiden.

GREEN is een van de eigenaren in het Lammenschansgebied. In 2011 realiseerde de ontwikkelaar er het scholencomplex aan het Bètaplein waarin het Da Vinci College en het mboRijnland zijn gehuisvest. In december 2019 startte GREEN er met de bouw van woonzorgcomplex Hestya aan Kanaalpark 141. Deze ontwikkeling omvat 70 zorgwoningen voor cliënten van zorgorganisaties Gemiva-SVG groep en De Haardstee.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×