(Foto: Regio15).

Aanhouding na botsing motor met auto in Voorschoten

De politie heeft zaterdagmiddag een man aangehouden nadat hij op de Wijngaardenlaan in Voorschoten met zijn auto in botsing was gekomen met een motorfiets. Om 15.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd in verband met het ongeval waarbij de motorrijder en zijn opzittende passagier gewond raakten. Door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder van een RAM pick-up op de motor die voor het verkeerslicht stond te wachten. Door de klap knalde de motor hierna op de leswagen van rijschool Ton Verhoeven die voor hen stond te wachten.

De opzittenden van de motor zijn door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de RAM is door de politie meegenomen naar het bureau. De inzittenden van de leswagen kwamen met de schrik vrij.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×