Ook T. rex Trix komt voorbij tijdens het event. (Archieffoto: Reanne van Kleef).

Gebr. De Nobel streamt techno tussen prehistorische skeletten in Naturalis

Leids poppodium Gebr. De Nobel en Naturalis Biodiversity Center slaan zaterdag de handen ineen voor een vier uur lange techno stream. Tijdens ‘Live x Life’ kunnen liefhebbers live luisteren naar de elektronische dansmuziek van dj’s terwijl de collectie van het museum, waaronder het skelet van een Tyrannosaurus rex, in beeld wordt gebracht.

De naam van het evenement is een woordspeling op de twee Leidse culturele instanties. Zo is het hoofdthema van Naturalis ‘leven’ (life) en houdt het poppodium zich vanzelfsprekend bezig met livemuziek.

Het programma begint om 19.00 uur en is te volgen via het facebookevenement dat door het museum en poppodium is aangemaakt en op de website van CultHelden. Kijkers en luisteraars hoeven geen kaartje te kopen. Op het programma staan techno dj’s Amy Root, EgbertLIVE, Analog Kitchen en Formel.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×