Een Goede Buur locatie Binnenstad in wijkcentrum Nieuw Pancrat. (Foto: Kim van Niekerk).

Een Goede Buur vanaf dinsdag 2 juni weer open

Een Goede Buur is vanaf aanstaande dinsdag weer geopend in Leiden. De buurthuizen, oftewel ‘Huizen van de Buurt’, kunnen vanaf dan, in aangepaste vorm, weer bezocht worden.

Mensen kunnen bij Een Goede Buurt terecht met vragen, advies, hulp bij formulieren of met ideeën. Een Goede Buur zorgt voor contacten tussen de bewoners in elke wijk in Leiden. Op de meeste locaties worden de oude openingstijden aangehouden: maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Meer informatie per locatie is te vinden op de website van Een Goede Buur.

Coronamaatregelen
Wel wordt gevraagd om rekening te houden met de huidige coronamaatregelen door bijvoorbeeld niet te komen met ziekteverschijnselen. Omdat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar binnen mogen, kan het ook zijn dat er een wachttijd is. Om drukte te vermijden, is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken voor bezoek. Dit kan via de website van Sociaal wijkteam Leiden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×