(Foto's: Regio15).

Drie personen gewond bij aanrijding op A4 bij Leiden

Bij een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen op de A4 bij Leiden zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt, één van de slachtoffers was zwanger. Vanwege het ongeval werden twee rijstroken afgesloten met een lange file tot gevolg. Ook op de N206 – Europaweg had het verkeer veel last van het incident.

Drie slachtoffers, waaronder de zwangere vrouw, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond. Het is niet bekend wat de oorzaak van het ongeval is. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde personenauto geborgen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×