Foto ter illustratie (Archieffoto: Politie).

Politie ziet toename diefstal van campers in Leiden en regio

De Politie Leiden Noord ziet in de afgelopen periode een lichte toename van het aantal diefstallen van campers in Leiden en de regio. Een woordvoerder meldt dat in april meerdere diefstallen werden gemeld van camperbusjes van het type Volkswagen California.

De politie roept bewoners op bij verdachte situaties in de buurt van een geparkeerde camper, direct contact op te nemen met alarmnummer 112. “We willen bewoners alert maken op dergelijke diefstallen, omdat zij zich mogelijk gereed maken straks op vakantie te gaan met een camper. Zo’n busje staat vaak al enkele dagen voor de deur, dus extra waakzaamheid is op zijn plaats”, aldus de politiewoordvoerder.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×