(Foto: LFP Leiden Buurtsuper).

Dode en opengesneden gans in Buurtsuper gelegd

Een onbekend persoon heeft een dode en opgesneden gans in de Buurtsuper aan de Van Riebeeckhof in Leiden gelegd. De Little Food Pantry (LFP) is een kastje waarin mensen houdbare levensmiddelen als een blik tomaten of bijvoorbeeld een fles shampoo voor een andere bewoner kunnen achterlaten.

Door een buurtbewoner werd melding gemaakt van de dode gans in het kastje. BOA’s kwamen ter plaatse en namen de Buurtsuper en dode gans in geheel mee. Het kastje moest om hygiënische redenen vernietigd worden.

“Sorry aan alle mensen die er veel gebruik van hebben gemaakt”, besluit initiatiefneemster Mirjam Ravensbergen haar bericht op Facebook.

112 Sleutelstad Leiden De Buurtsuper


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×