(Foto: Sleutelstad).

Gesprek met de burgemeester: 'zelf verantwoordelijk', EL CID-week en BOA's

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Deze maand beginnen we met een update over de coronacrisis: hoe handhaaf je de regels nu deze steeds losser worden? Verder gaat het over de Leidse zomer, de introductieweek voor nieuwe studenten en het monitoren van drukte in de stad. Tot slot: krijgen BOA’s in Leiden een wapenstok?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de tweede maandag van juni

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×