(Foto: Robbert Beurse).

Zoeterwoude sluit 2019 af met positief saldo van bijna drie miljoen euro

Het college van burgemeester en wethouders van Zoeterwoude heeft de jaarrekening over 2019 vastgesteld. De jaarrekening zal binnenkort worden besproken met de gemeenteraad. Uit het jaarcijfers blijkt dat de gemeente 2,9 miljoen euro meer begrootte dan dat er in 2019 is uitgegeven. Het college stelt de raad voor om het positieve resultaat in te zetten voor de grote projecten die de komende jaren op de planning staan.

“Wij zijn trots op onze gemeente, waarin de kernwaarden Weids, Groen, Ondernemend en Sociaal deel uitmaken van ons DNA. Trots zijn wij ook op de sluitende jaarrekening”, zo stelt de gemeente op haar website. Op donderdag 18 juni (voorronde) en donderdag 25 juni (raadsvergadering) reageren de fracties op de jaarrekening waarna deze ook daar kan worden vastgesteld.

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×