Melle won vorig jaar de Nobel Award voor muziek 2019. (Foto: Coen Bastiaanssen).

Nobel Award zoekt muzikaal talent voor editie in het najaar

De Nobel Award wordt ook dit jaar in het najaar gehouden. De organisatie van het Leidse muziekfestival is op zoek naar muzikaal talent dat de strijd met elkaar aan gaat. Alle popacts uit Nederland met eigen nummers kunnen zich inschrijven. Inschrijven kan tot 31 juli.

Een professionele jury selecteert de artiesten die in het najaar op diverse locaties in Leiden strijden om het uitgebreide prijzenpakket. Dat bestaat onder andere uit studiotijd, optredens, een fotoshoot en gear.  Buiten de jury heeft ook het publiek de mogelijkheid om zijn of haar favoriete artiest een ronde verder te stemmen. De finale vindt plaats in Gebr. de Nobel.

Vorig jaar won Melle uit Leiden. In de Avond van Sleutelstad sprak hij met Sven Brandenburg over het succes van zijn nummer ‘On The Road’.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×