(Foto's: Wilco Devilee)

Brandweerherdenking Oegstgeest in aangepaste vorm

De jaarlijkse brandweerherdenking in Oegstgeest vond door de coronamaatregelen zaterdag plaats in aangepaste vorm. De omgekomen brandweerlieden werden herdacht tijdens een verkorte ceremonie zonder publiek.

Ieder jaar wordt op de derde zaterdag van juni stilgestaan bij de brandweer mensen die tijdens hun werk om het leven kwamen. Omdat de brandweer deze nagedachtenis wel heel belangrijk vindt, werd besloten de ceremonie in aangepaste vorm toch door te laten gaan.

Bij het herdenken wordt een Ereteken uitgevoerd, bestaande uit twee elkaar kruisende waterstralen. Dit ereteken is dit jaar door de Brandweer Oegstgeest uitgevoerd bij de molen aan het Irispark.

Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×