(Foto's: Emile van Aelst)

Ingetogen demonstratie voor vluchtelingen in Van der Werfpark

De solidariteitsactie voor vluchtelingen in het Van der Werfpark is rustig verlopen. Enkele tientallen demonstranten luisterden naar toespraken van verschillende actiegroepen. De demonstratie stond vooral in het teken van de gesloten bed-bad-broodvoorziening in Leiden.

De actie werd georganiseerd door Extinction Rebellion Leiden, Doorbraak en het Leids Steunloket Migranten in het kader van Wereldvluchtelingendag. De landelijke coördinatie van de activiteiten was in handen van Stop the War on Migrants en Comité 21 maart.

De toegestroomde bezoekers werden nadrukkelijk gewezen op de coronamaatregelen. Zo was iedereen verplicht om een mondkapje te dragen.

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×