De tipgever kreeg als dank van de wijkagent een boeket bloemen. (Foto: Politie).

Oplettende bewoner tipt politie over drugsdealers in de wijk

Het drugsteam van de politie heeft na een aantal bruikbare tips van een alerte tipgever drugsdealers aangehouden. Naast een aanzienlijk geldbedrag is er in totaal voor ongeveer 9.200 euro aan cocaïne, XTC en Crystal Meth gevonden. De tipgever kreeg als dank van de wijkagent een boeket bloemen.

De melder zag de afgelopen periode meermaals een aantal personen in de wijk bij wijkbewoners naar binnen gaan. Deze personen bleven voor een kort bezoek binnen en reden hierna weer weg. Omdat de personen regelmatig langs kwamen kreeg de melder het vermoeden dat er in drugs gehandeld werd. Hierop heeft de melder kentekens van voertuigen waar de personen in reden doorgegeven aan de wijkagent.

Een week na het melden heeft het drugsteam beide voertuigen gecontroleerd en de bestuurders en één inzittende aangehouden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×