Dakloze man uit Leiden aangehouden na steekpartij

In een woning aan de Karel Doormanlaan in Katwijk vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekincident plaats. Een dakloze 25-jarige man uit Leiden, die tijdelijk in de woning verbleef, stak de 38-jarige bewoner van het huis in het gezicht met een mes.

De gealarmeerde politie kon de verdachte bij de voordeur van de woning aanhouden. Het slachtoffer, de bewoner van de woning verklaarde plotseling door de verdachte te zijn bedreigd en daarna te zijn gestoken in het gezicht. Na het steekincident trapte de verdachte het raam van de voordeur stuk. Hierbij is de verdachte gewond geraakt en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer is bij de huisartsenpost aan zijn verwondingen behandeld. De overige aanwezigen in de woning, de vrouw en dochter van het slachtoffer en een vriend bleven ongedeerd.

De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×