(Foto: CDA Voorschoten).

CDA Voorschoten deelt vaderdag frisbees uit

Traditioneel deelt het CDA Voorschoten op de dag voor Vaderdag een ludiek geschenk uit dat bedoeld is voor de vaders in het dorp. Dit jaar kozen de Christen Democraten voor een sportief cadeau: de CDA frisbee. Fractieleden en vrijwilligers deelden de frisbees zaterdag uit in het dorpscentrum en bij winkelcentrum Noord Hofland.

“Deze terugkerende Vaderdagactie had dit jaar extra betekenis: Het is een zware tijd. Het op gang houden van een gezin is pittig maar denk eens aan moeders en vaders die geen bezoek kunnen of mogen ontvangen en de kracht vinden om in eenzaamheid deze tijd door te komen. Aandacht daarvoor is belangrijk”, verklaart CDA Voorschoten-fractievoorzitter René Zoetemelk de actie.

Anderhalve meter
Het CDA heeft gekozen voor een frisbee omdat dit sportattribuut goed past in de coronacrisis. “We gaan weer naar buiten en willen sporten. Als je een frisbee naar elkaar gooit, beweeg je terwijl je op meer dan anderhalve meter afstand van elkaar bent”, aldus Zoetemelk.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×