(Foto: Jaar van het Dak).

Leidenaren maken kans op gratis groendak of zonnepanelen

Leidenaren met ruimte op hun dak kunnen meedoen aan de Jaar van het Dak winactie. Door hun groene ideeën in te sturen maken ze kans op een compleet groendak, zonnepanelen of een doe-het-zelf aanlegset voor een groendak. Meedoen kan tot 12 juli.

Bewoners worden gevraagd hun gouden en groene ideeën te delen, waarmee het Leidse dakoppervlak nog gaver en duurzamer kan worden. Van een droom-dakopbouw tot een zonnepark, en van een rooftop-moestuin tot klimaat-oase: alles kan en alles mag. Deelnemers kunnen hun ideeën delen via social media (met de hashtag #jaarvanhetdak) en zich aan melden via de website www.jaarvanhetdak.nl/win.

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de bedrijven die de prijzen ter beschikking stellen, wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking) en PLNT directeur Bastiaan de Roo beoordeelt de inzendingen. De winnaars worden uiterlijk 17 juli bekend gemaakt.

De prijzen
Deelnemers kiezen bij het invullen van het deelnameformulier welke prijs ze willen winnen. De keuze bestaat uit:
– Een compleet groendak ter waarde van 2000 euro
– Een zonnepanelen startpakket van Solar Leiden ter waarde van 2000 euro
– Een van de drie lichtgewicht groendak aanlegsets ter waarde van 750 euro

De prijzen worden ter beschikking gesteld door Leidse ondernemers: Groene Daken Leiden, Solar Leiden en Het Groene Loket.

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×