(Foto: Buro JP).

Gemeente Leiden bezorgt rijsttafel aan huis

De Indische rijsttafel voor Leidse veteranen werd dit jaar thuisbezorgd. Als gevolg van de coronacrisis kon het jaarlijkse rijsttafelbuffet in de Hooglandse Kerk gisteravond niet doorgaan. De gemeente wilde op de vooravond van Veteranendag (27 juni) toch stil staan bij de 166 veteranen in de Sleutelstad en liet bij hen thuis een rijsttafel bezorgen.

Burgemeester Henri Lenferink verklaarde over de actie: “Dat we dit jaar niet bij elkaar kunnen komen met onze veteranen vind ik heel erg jammer. Ik hoop dat we met deze ‘blauwe hap’ toch een beetje het gevoel van verbondenheid kunnen behouden, dat verdienen onze veteranen! Maar ik hoop wel iedereen volgend jaar weer gewoon persoonlijk in de Hooglandse Kerk te kunnen begroeten”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×