(Foto: Emile van Aelst).

Gebr. de Nobel presenteert deze week online optredens vanaf Molen de Valk

Twee dagen achter elkaar presenteert Gebr. de Nobel optredens vanaf Molenmuseum De Valk. Vanavond bijt Mick Spek het spits af met een energieke liveshow en woensdag zorgt Frae voor de nodige zwoele zomervibes. De optredens werden vorige week al opgenomen en worden vandaag en morgen vanaf 20.00 uur online uitgezonden.

Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Afgelopen november bracht Spek zelf zijn album ‘De Kust Roept’ uit en vierde dit met een uitverkochte releaseshow in de Gebr. de Nobel in Leiden. Naast uitvoerend artiest, schrijft en produceert de Katwijker ook voor verschillende artiesten. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie. Met de laatstgenoemde gaat Mick Spek in 2020 mee op de uitverkochte POP UP! Clubtour langs de grotere popzalen van Nederland.

Frae (Frederieke Kroone) is een nieuwe naam op het gebied van eigen releases maar is geen nieuwkomer in de muziekwereld. In 2018 speelde ze met de band TRAUDES op onder andere Concert At Sea, Paaspop en DWDD als 3FM Talent. In 2015 werd haar cover van ‘Water Under Bridges’ op social media door Gregory Porter zelf gedeeld. Ook komt zij als feature voor op de bijna 1 miljoen keer gestreamde track ‘Not Alone’ van drum ’n bass legend Maduk. Inmiddels heeft ze zich ontwikkeld tot een zangeres met een herkenbare en soulvolle sound.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×