(Foto: Politie).

Doorrijder gezocht na valpartij bij Spanjaardsbrug

Op de Spanjaardsbrug in Leiderdorp is een vrouw met de fiets ten val gekomen nadat zij geen voorrang kreeg van een automobilist. Het incident vond plaats op 16 juni rond 16.00 uur en de politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder, die na het incident doorreed.

De vrouw fietste vanaf de Lage Rijndijk in de richting van de Spanjaardsbrug en wilde rechtdoor de Splinterlaan op rijden. Een automobilist die vanaf de Van der Valk Boumanweg kwam, verleende geen voorrang aan de fietsende vrouw. De vrouw schrok hiervan en kwam hard ten val. De bestuurder van de auto negeerde het incident en reed om de vrouw heen zonder te stoppen.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van het incident. Mensen die iets hebben gezien wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×