LSVV'70 voor het hoofdveld van Lugdunum. (Foto: Leidenamateurvoetbal.nl).

Voetbalvereniging LSVV'70 wil van Lugdunum naar UVS verhuizen

De Leidse studentenvoetbalvereniging LSVV’70 stuurt na vijftien jaar aan op een verhuizing binnen de Kikkerpolder. Na jarenlang het complex aan de Oegstgeesterweg met Lugdunum te hebben gedeeld, wil de vereniging nu naar het naastgelegen UVS verhuizen. Dat besloten de leden afgelopen vrijdag tijdens een speciaal ingelaste Algemene Ledenvergadering.

LSVV’70 laat weten dat de verhuizing per direct ingaat. De borden werden zaterdagochtend dan ook direct van het terrein van Lugdunum verwijderd en de materialen werden opgehaald. Of ook de gemeente akkoord gaat met de verhuizing is nog niet bekend.

Lugdunum laat op eigen website weten overdonderd en teleurgesteld te zijn door de gang van zaken. Na uitvoerig overleg om de onderlinge samenwerking te verbeteren, leek er een voorstel op tafel te liggen waar beide clubs blij mee waren.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×