Burgemeester Liesbeth Bloemen met Commissaris van de Koning Jaap Smit. (Foto: Robbert Beurse).

Nieuwe burgemeester Zoeterwoude maandag bekend

Na een sollicitatieprocedure van enkele maanden wordt maandagavond 13 juli bekend gemaakt wie de nieuwe burgemeester van Zoeterwoude wordt. De gemeenteraad komt om 20.00 uur bijeen voor een besloten vergadering waarin de voorgedragen kandidaat wordt besproken. Na ongeveer een uur volgt een openbare raadsvergadering waarin de voorzitter van de vertrouwenscommissie, Arjan Bakx, de naam van de opvolger van burgemeester Liesbeth Bloemen bekend zal maken.

Er solliciteerden negentien mannen en zeven vrouwen, variƫrend in leeftijd van 31 tot 63 jaar. Een vertrouwenscommissie heeft in de afgelopen periode gesprekken gevoerd en de twee beste kandidaten geselecteerd. Op 13 juli stelt de gemeenteraad de aanbeveling met daarop de twee kandidaten vast. De kandidaat op de eerste plek wordt voorgedragen als de nieuwe burgemeester van Zoeterwoude.

Volg de bekendmaking live
De openbare bekendmaking staat gepland om 21.00 uur en is voor iedereen live te volgen via de Facebookpagina van Sleutelstad.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×