(Archieffoto: Politie).

Drie Leidenaren aangehouden voor drugshandel

Drie mannen uit Leiden zijn maandag aangehouden voor de handel in drugs. De Leidenaren van 23 tot 25 jaar oud zitten nog vast en worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Bij de aanhouding werden chemicaliën, mobiele telefoons, twee auto’s en een grote hoeveelheid contant geld in beslag genomen.

De politie kreeg dit voorjaar signalen dat er vanuit een woning aan de Stationsweg in Leiden verdovende middelen werden verkocht. Na onderzoek kwam de recherche uit bij de drie verdachten, een man van 23 en twee mannen van 25 jaar oud.

De drie verdachten werden maandag voor verhoor aangehouden. Donderdag beslist de rechter-commissaris of het drietal langer vast blijft zitten. Dat meldt mediapartner Omroep West.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×